+45 65 74 12 13 info@dkmonline.dk

Søgemaskineoptimering

Få større synlighed på nettet.

Hvad er SEO og hvordan kan det gavne din virksomhed?

I meget korte træk er SEO en forkortelse for “Search Engine Optimization” eller på dansk “Søgemaskineoptimering”. SEO går primært ud på at blive fundet med nogle udvalgte ord (Søgeord) på eksempelvis Google, Bing, Yahoo og andre store søgemaskiner på nettet.

SEO er i dag en større del af den online markedsføring hos flere og flere virksomheder, denne form for markedsføring er en langtids løsning hvor på man opbygger troværdighed op omkring din virksomheds hjemmeside og domænenavn.

Dette gøres bl.a. gennem hjemmeside optimering og linkbuilding hvor man bygger kvalitets links op omkring din virksomheds side således Google og andre søgemaskiner for øje på dig og dermed favoriserer dine valgte søgeord.

Studier i 2014 viser at op mod 75% af nye besøgende på hjemmesider kommer ind via organiske søgninger eller ved referencer fra venner og kollegaer. Kun omkring 25% vælger at gå ind på en side for at købe via reklamer.

Dette betyder også, at SEO er en af de mest billige og effektive former for online markedsføring, da denne har fokus på organiske søgninger.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Vi kan hjælpe din virksomhed med.

lokal-seoLokal SEO.

Lokal SEO er som ordet indikere søgeoptimering med henblik på at styrke din virksomhed i dit lokal område, dette gøres eksempelvis ved at tilmelde virksomheden på steder som Google maps, Krak og andre tjenester som operere med kort og virksomheds anmeldelser/registreringer. Der ud over ligger vi fokus på steds bestemte søgeord, dvs. vis din virksomhed er en frisør salon i Hellerup så vil vi typisk have fokus på ord som Frisør i København, Hårsalon Hellerup mm.

Et godt eksempel hvor man ofte ser lokal søgning i aktion, er når man sidder med sin mobiltelefon og skal finde, i det her tilfælde en hårsalon i København NV. Her trykker man på Google – skriver “søgeord” – Trykker på den der matcher din søgning bedst og der efter naviger med Google maps. 

Lokal SEO hjælper ofte med at få nye kunder i din fysiske forretning samt giver synlighed på lokale søgninger…

 

denmark-national-seoNational SEO.

National SEO er nok den form for SEO de fleste kan nikke genkendene til, det er her vi har det næste fokus når din lokal SEO er på plads. Med national søgeoptimering arbejder vi med dine søgeord i landsdækkende sammenhæng (Google.dk) med henblik på at skaffe din virksomheds hjemmeside flere nye besøgende som der efter forhåbentlig skaber en større online omsætning og derved overskud (“Return On Investment – ROI”). Når vi arbejder med national søgeoptimering laver vi linkbuilding og blog skrivning på danske kataloger, blogs samt andre danske medier.

National SEO hjælper din virksomheds hjemmeside med større synlighed i Danmark og tildels i Skandinavien.

multilingual-seoInternational SEO

Ved international søgeoptimering arbejder vi på Google.com. En normal forudsætning for at DKM Online påtager sig en opgave i international SEO, forudsætter at den nationale SEO er på plads først. Fremgangsmåden med international SEO er stort set på samme måde som national søgeoptimering, forskellen ligger selvfølgelig i at det forgår på engelsk ude på internationale sider. Der ud over er blog skrivning og linkbuilding fordoblet, da Google.com er en del mere “krævende/befolket” end Google.dk.

International SEO hjælper din virksomhed med større synlighed uden for Danmarks grænser, og kan derved hjælpe med større eksport.

 

Hvad består SEO af hos DKM Online?

Page-analyses-icon

Hjemmeside
Analyse

En Hjemmeside analyse er vigtig før arbejdet starter. Man kan sige at en hjemmeside analyse er en slags fejl og mangler liste således vi præcis ved hvor på hjemmesiden vi skal tage fat når vi skal igang med Onsite optimeringen.

Keyword-Analysis-icon

Søgeords
Analyse

En søgeords analyse laves ved at du som kunde oplyser os om 10-20 søgeord som du ønsker at kunder skal finde jer på. Når disse er fundet laver vi efterfølgende en analyse som bl.a. viser Konkurrenceevne, Sværhedsgrad og mulig Succesrate, ud fra disse data vælger vi så i fællesskab 10 ord som der arbejdes på fremover.

Competitive-Keyword-icon

Konkurrence
Analyse

Ved en konkurrence analyse går vi ind og kigger på dine nærmeste konkurrenter online, det vi bruger en sådan analyse til er at sammenligne din hjemmesides op mod konkurrentens markedsting strategi med henblik på at udfører en endnu bedre og holdbar strategi for din virksomhed online.

Homepage-Optimization-icon

On-site
Optimering

Optimeringen af din hjemmeside er med udgangspunkt i den SEO analyse som vi laver forud for dette. Grunden til at mange hjemmesider skal optimeres er at de desværre sjældent er SEO venlige, samt lever op til Googles krav og forventninger til bruger venlighed. Under en optimering går vi ind og kigger på bl.a. Sidens læsevenlighed, meta beskrivelser, titler, opretter SEO venlige permalinks (pæne side links), mobil venlighed, load hastinghed samt meget mere…

offsite-icon

Off-site
Optimering

Med off-site optimering menes der i vores SEO at vi går ud på eksempelvis de sociale medier samt anmeldelses sider som Trustpilot, Krak osv for at sikre os at disse er optimeret således at man for mest muligt ud af disse. Dette gør vi ved at sikre tekster og profil beskrivelser lever op til at understøtte søgeord og at disse linker korrekt til virksomhedens hjemmeside der ud over er dette også hvor vi optimerer på lokale søgninger ved bl.a. opskrivning på dvs. Google produkter så som Google+ Business og tilmelding på Google webmaster tools mm.

linkbuilding-seo

Linkbuilding
& Artikler mm.

Linkbuilding er blevet en mere krævende opgave forstået på den måde, at vis man blot går 5 år tilbage så gik det egentlig bare ud på at lave så mange links så hurtigt som muligt rundt om på nettet. Hvor i mod dag er man som linkbuilder nødsaget til at sætte sig ind i virksomhedens produkter og kundekreds for at opnå de gode resultater. Dette gør vi ved at oprette højkvalitets links fra udvalgte forums, aktuelle blogs, kataloger med høj rank og autoritet.

Social-Media-Marketing-icon

Sociale
Medier

Sociale medier som Facebook, Twitter og Google+ er i dag blevet en stor faktor inde for SEO og online markedsføring derfor gør vi også meget ud af du for den bedst mulige sociale platform dette gør vi ved at oprette evt. manglende firma profiler til din virksomhed i tæt samarbejde med dig, således vi kan repræsentere din virksomhed socialt som du måtte ønske det. Har du SEO hos DKM Online dækker vi de mest vigtige medier med mulighed for udvidelse skulle du ønske det senere i forløbet.

SEO-Practice-icon

Md.lig
Rapportering

1 gang om måneden modtager du en udførlig rapport omkring hvordan det går med din virksomheds SEO strategi. I rapporten bliver der snakket om alt lige fra dine søgeords placeringer, gennemgang af analytics samt webmaster tool, til hvordan du og kan skabe forbedringer for at opnå en bedre konvertering på din sides produkter og services. I DKM Online går vi meget op i åbenhed omkring det vi laver.

Professional-Consultancy-icon

SEO
Konsultering.

Når du har en SEO løsning hos DKM Online følger der helt automatisk 2 timers SEO konsultering med per måned. Disse timer kan dække meget bredt lige fra kontakt og support til dvs. fra  support kontakt til eksempelvis Trustpilot til hjælp med alm. hjemmeside support. Timerne kan også benyttes oplæring i basis SEO (Hjælp til selvhjælp) skulle der være yderligere interesse tilbyder DKM Online også specielle konsulent pakker men kontakt os for mere info her om.

Hvad siger vores SEO kunder.

DKM Online flyttede mine hjemmesider til et et bedre webhotel med SSL certifikater og hurtigere servere. Alt gik som smurt og blev fulgt helt til dørs uden problemer.

Jeg har desuden brugt DKM online til SEO optimering, og de sider som de har arbejdet på er alle gået frem til bedre placeringer i Google. Super godt.

Mine bedste anbefalinger herfra.

Jan Bachmann

Top10mobiltelefoner

Vi er ovenud godt tilfredse med det stykke arbejde DKM Online har lavet for os. Vores placering på google ligger nummer 1 på mange af vores søgeord, og på vores adwords og shopping kampagner har vi tjent pengene over 600% igen. Det kunne faktisk ikke være bedre.

Daniel Jørgensen

Riott

DKM Online’s priser starter fra fra kun 1500.-/md

Kontakt os i dag for at for en snak om hvad vi kan gøre for dig.

 

Har du yderligere spørgsmål så skriv endelig, og vi vil svare hurtigst muligt.